Book design is the art of incorporating the content, style, format, design, and sequence of the various components of a book into a coherent whole. In the words of Jan Tschichold, "methods and rules upon which it is impossible to improve, have been developed over centuries. To produce perfect books, these rules have to be brought back to life and applied." Front matter, or preliminaries, is the first section of a book and is usually the smallest section in terms of the number of pages. Each page is counted, but no folio or page number is expressed or printed, on either display pages or blank pages.
Дальневосточный гребешок с кремом из белой спаржи и жареным фундуком
Домашняя курица с белыми грибами и гратеном
Мусс из личи и грейпфрутовое конфи с сорбетом из малины и дикой розы
Филе миньон с фуа-гра, трюфелем и запеченым в меду бататом
Лосось с кремом из водного кресса и артишоками
Медовик с пчелиным воском, кремом из ряженки и банановым мороженым
Равиолли с крабом в соусе из шафрана и перепелиного желтка
Хрустящая бриошь с фуа-гра, лесными ягодами и портвейном
Тартар из норвежского лосося с клубникой, эдамаме и хрустящим кунжутом